Buna! Sunt ALICE, dar numele meu adevarat este Jozsef Armin DEZSI. Tatuez deja de foarte mult timp…am inceput sa tatuez in anii 93 cu aparatura improvizata. Folosesc aparatura profesionala doar din anul 2000, de aceea consider ca tatuez oficial doar din anul 2000. Inainte am incercat aproape orice pentru a obtine un tatuaj incepand cu un aparat improvizat, pana cand am reusit sa-mi cumpar primul aparat profesional de tatuat. Desenez de cand eram copil mic. Intotdeauna mi-a placut sa desenez,apoi in anul 2000 m-am dus in Ungaria-Budapesta sa-mi caut un  loc de munca ca artist tatuator.

Am intrat in primul salon de tatuaje pe care l-am vazut, am sustinut un test pe care l-am trecut cu brio, si am ajuns sa fiu ucenic la salonul respectiv unde am avut un indrumator. Dupa ce am mai castigat experienta mi-am incercat norocul prin Europa (Italia,Spania,Franta), unde timp de 3 ani am mai acumulat experienta. Asa am inceput sa-mi castig existenta din aceasta arta si meserie, iar acum lucrez in orasul meu natal, Oradea, unde mi-am deschis propriul meu salon de tatuaje.

Sunt deschis colaborarilor de orice tip, in orice colt al lumii si schimbului de experienta.Stilul meu de munca implica designul cu mana libera , acoperiri alb-negru si color, precum si portrete realistice. Sunt cunoscator al limbilor : romana, maghiara, engleza si italiana. Va rog sa ma contactati pentru orice intrebari legate de salonul meu.

Recomand strainilor cu caldura Romania, deoarece  este o tara cu costuri mici, valabil si in domeniul tatuajelor. Pretul unui tatuaj insumat cu costul transportului este echivalent cu pretul unui tatuaj in tarile vestice.V-a astept, la salonul meu, unde veti avea parte de profesionalism si igiena.