Szevasztok Alice vagyok alias Dezsi Jozsef Armin a franko nevem. Ezer eve tetova- -lok, pontosabban 93-94 korul kezdtem el de igazi geppel csak 2000 ota, lenyegeben ugy szamitom hogy csak azota tetovalok.

Kiprobaltam mar elotte mindent: kezzel valo tetovalastol egesz az othon takolt gepekig mig vegul sikerult megvennem az elso eredeti tetovalo gepemet. Gyerek korom ota rajzolok, mindig is szerettem a rajzolast aztan 2000-ben elmentem Budapestre munkat keresni mint tetovalo.

Az elso tetovalo szalonba ahova betertem eselyt kaptam az elso vizsgamunkam elvegzesehez, ami annyira jol sikerult, hogy a mester megengedte az inaskodast a muhelyebe. Megtanitotta nekem a szakmat, majd szerencset probaltam Europa  tobb orszagaban (Olaszorszag, Spanyolorszag, Franciaorszag) ez az idoszak 3 ev tokeletesitest jelentett. Mig elertem hogy ma mar kizarolag ebbol elek.

Mostmar itthon dolgozom es szivesen latok barkit nagyvaradi tetovalo szalonomban. Ezen kivul ha barkinek szuksege lenne a vilagon egy munkatarsra szivesen elszegodom egy kis tapasytalatcserere. Munkaimban a Freehand, Cover es Realistic Portrait stilusait kovetem. Beszelek Magyarul , Romanul , Olaszul es Angolul. Hivjatok batran barmi is erdekel rolam vagy a munkammal kapcsolatban.

A kulfoldieknek batran merem ajanlani Romaniat mert nagyon olcso orszag es vele egyutt a tetovalas… Nalunk egy tetovalas ara joval a nyugati arak alatt vannak, es meg az ut is belefer. Gyertek batran a minoseg es a higienia garantalt !